Ida-Marie Isaksson

CHIC GALAN 2014

chic-galan-2014-team-chic-1024x682

Nästan hela #TeamChic  Rose-Marie, Jag, Anna, Charlotta, Frida & Susanne.

Senast överförda87

Två bilder från galan som jag ligger uppe här tillsammans med alla andra röda-mattanbilder.
Galan var så lyckad. Glad och öppen stämning, massor av nätverkande, många kändisar och en fin och rolig prisutdelning. Vi hade jättekul! Micke kände sig rätt lyckligt lottad som fick hänga med så mycket vackra damer. Såg så många fina kvinnor och fina kläder. Jag fick väldigt många komplimanger för min lilla kula och min outfit, människor som tyckte jag var modig som vågade framhäva min gravida kropp. det tackar jag så ödmjukt för. Ni fick mig att känna mig väldigt vacker!

Jag har tagit en massa mer detaljerade bilder på både klänning, smycken och smink som ni ska få se sedan när jag får lite tid över. I helgen prioriterar jag vänner och familj nu när vi är här i Stockholm. Hoppas ni har en trevlig helg!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats