Ida-Marie Isaksson

114 14.

Skärmavbild 2014-08-24 kl. 15.32.58
Pics from my instagram @idamarieisaksson

Vi fann en liten kanin idag när vi var ute och promenerade. Den satt och tryckte intill en husvägg mitt i stan. Förstod direkt att något var riktigt fel och när vi kom lite närmare såg vi att den hade helt igensvällda ögon och svårt att andas. Kaninpest! Den var livrädd och såg ut att lida så! Vad gör man då?

Jo vi googlade lite jourveterinärer men hittade inget så då ringde jag 114 14 (polisens upplysningstelefon) De kopplade mig direkt vidare till en person som jobbar med samband som tog det på fullaste allvar och ringde genast en skyddsjägare som kom och hämtade det lilla livet. Man tänker att man inte ska störa poliser i dess viktiga arbete osv osv och man ska absolut inte ringa 112. Men detta är faktiskt en del av deras jobb och det tar inte upp någon tid för poliserna ute på gatorna eller den akuta verksamheten om man vet var man ska vända sig! Denna lilla kanin hade inte kunnat ta sig därifrån utan den skulle ha fått självdö där den satt. Så lägg 114 14 på minnet. Tack för hjälpen polisen!

– – –

We found this little dying rabbit in the middle of town today. We called the policeoffie and they dipatched a hunter to come get it and put it to sleep. It was really suffering, blind and trouble breathing – typical rabbit plague. Poor thing. A big thanks to the police!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. BeaS

    Stackars liten, tur att just ni gick förbi<3
    Kan inte du börja tipsa om fina barnkläder? Inredning? Eller känns det för tidigt? Din stil är så fin så jag har stora förhoppningar om att du kommer inspirera med barnsaker också. Kram/Bea

stats