Ida-Marie Isaksson

yesterdays shopping.

Senast överförda80

H&M Mama // Cubus // Cubus

Hösten verkar vara här och för första gången i mitt liv är jag faktiskt inte bitter över tanken att sommaren är slut. Jag fixade inte värmen på slutet. Nu ser jag fram emot att klä mig i höstmode, stickade tröjor och tunna jackor. Det enda som fattas är ett hus så att vi kan skeppa hit all våra saker och tända lite ljus. Garderoben krymper sakta men säkert och jag saknar min guldgruva (min walkin) som hänger i Gävle. Igår hittade jag iaf några godbitar på vårt snabba besök på Väla. Läderleggingsen med mudd är SÅ snygga!! Jag älskar ju läderleggnings så dessa med mudd är jag så glad över! Både skjortan och leotröjan är lite längre så de är snygga funkar även bra med växande mage.

Har ni nått tips på var kan kan hitta snyggt gravidmode och inspiration? Bloggar och shoppingställen?

– – –

Fall seems to have arrived in South of Sweden and for the first time in my life I’m not totally depressed on the fact that summer is over. I couldnt handle the heat in the end. Now I look forward to dress in the wonderful fall fashion items, knitted jumpers and thin jackets. The only thing missing is a house so that we can ship our stuff. My wardrobe is slowly shrinking and I miss my goldmine (my walkin) that’s stuck back in Gävle. Anyways, yesterday I found a few fall essentials at our quick stop in Väla. The leather leggings are perfect, not easy to find this preggo-style so I’m really happy! Both the shirt and the sweater are long and perfect with or without a growing tummy.

Do you have any tip on where to find maternity fashion and inspiration? Blogs and shops?

LOVE I 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Snygga plagg! Jag har köpt några plagg på asos mammaavdelning på nätet, toppar och en långklänning. Sen Lindex på webben fann jag några plagg på. Men nu är jag så trött på mina gravidplagg haha, går in i V36 imorg så inte så långt kvar nu.
  Kramar

 2. Anna My

  Jag är precis som du gravid (fast i vecka 14) och letar snygga gravidkläder. Det bästa stället jag hittat är faktiskt Lindex. Man kan dock bara köpa på nätet, men de har faktiskt fattat grejen med att göra moderiktiga gravidkläder 🙂

 3. Erika Tegström

  Jag shoppade mycket på bonprix.se (ganska stora i storlekarna så ta max det du brukar ha). Humana priser och fanns ofta en hel del godbitar. Svår balansgång mellan att man inte vill köpa för mycket kläder som man bara ska ha ett tag och att man är spyless på allt i garderoben. Trodde att jag skulle klara mig från att köpa nya kläder från v 33 men tji fick jag, fick vackert beställa ett par byxor till för att få plats med magen och samtidigt kunna sitta.

stats