Ida-Marie Isaksson

hat on.

DSC_0441

DSC_0412

DSC_0429

DSC_0410

DSC_0407

DSC_0406

Silk shirt Oldie // Jeans Zara // Shoes Isabel Marant // Hat Lindex (new) // Bag LV

När vi tog dessa bilder idag började det ösregna haha. Man kan se det om man tittar riktigt noga. Det stod en snubbe på en balkong och visslade och applåderade samtidigt också, vi något obekväma. Jag gillar inte alls att ta bilder när folk tittar. Det blev en riktigt snabb shoot. Älskar hatten! Lindex levererar hattar igen. Den saknade dock det där mörka bandet men det fixade jag själv.

– – –

When we shot these pics It started raining big time, you can see it if you look close. Also there was a guy on a balcony wisteling and applauding us. Really awkward. I don’t like taking pictures in public at all. This was a really fast shoot!
I love the hat from Lindex, I added the dark ribbon myself since I tought it was the missing piece for it to be perfect.

LOVE / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Åhh vad fin du är i hatt 🙂 har också kikat på den men precis som du säger saknade även jag det mörka bandet. Hur fixade du ditt? Mvh Emma

  2. Frida

    Den hatten är verkligen snygg! Var oxå inne på den, men kände att jag kanske inte har så stor användning av den här i Florida. Hoppas på att det finns en liknande om ett par år när jag flyttar hem till Sverige igen 🙂

stats