Ida-Marie Isaksson

Air Force 1.

DSC_0170

DSC_0175

DSC_0214

New in: Nike Air Force 1.

Ni som känner mig vet att jag inte är något fan av sneakers eller platta skor. Tycker det är jättesnyggt på andra men inte alls på mig. Dessa föll jag dock pladask för när jag äntligen hittade dem i butik. De adderar en cool street-touch utan att bli för sportiga. Blir nog riktigt sköna i höst när man kanske har lite tröttare fötter än vanligt.

– – –

You who know me also knows I’m not a fan of flat shoes. I think it looks awesome on others but when I put them on it just looks wrong. But theese I fell head over heels (sneakers) with. The add a cool street-touch without beeing to sporty. I think theese are gonna be my favourites this fall when my feet are more tired than usual.

LOVE / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats