Ida-Marie Isaksson

an all black memory.

DSC_0006

DSC_0039

DSC_0029

DSC_0012-2

DSC_0008

Jacket Jofama By Kenza // Top Vila // Leggings Vero Moda // Shoes Isabel Marant // Bag Chanel // Scarf LV

Jag rensade kameran idag och hittade denna bortglömda outfit. Detta var när vi just kommit hem från Grekland och åkte till Stockholm för att göra ett ultraljud. Vi visste inte om vi skulle bo kvar utomlands eller stanna i Sverige just då så vi kände att vi ville ha ett gjort i Sverige medan vi hade chansen. Det var en obeskrivlig känsla att se det lilla pyret. I övrigt så kommer jag ihåg att jag tyckte att alla kläder satt annorlunda och jag kände mig rätt obekväm. Så det blev nästan bara svarta outfits mitt i sommaren där ett tag. Älskar ju svart och det är lätt att ta till när man har en sån dag då man inte känner sig på topp!

– – –

I went through my camera today and found this forgotten outfit. All black. This was when we just got home from Greece and we were going to Stockholm to do an ultrasound. We didn’t know if we would live in Sweden or abroad so we wanted to have at least one done in Sweden. It was amazing! I also remember the feeling that all my clothes fit different and I felt pretty uncomfortable. So that’s why I had an all black relapse in the middle of the summer. I love black outfits and it’s really comfortable when you don’t feel on top!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Om ni var i Sthlm och gjorde ett ultraljud då vet vad de är för kön? Isf, kommer du tala om de för oss läsare?

  2. Nina Westerberg

    Lika vacker och inspirerande som vanligt! 🙂 önskar dig all lycka till med graviditeten och hoppas på att du får må bra 🙂 mina första 16 veckor bodde jag på toa i princip men efter det vände de och nu kan man bara njuta 🙂 dem tappade kilona i början har man tagit ikapp också 🙂 ska bli kul och få följa dig! Kram Nina /Gävle

  3. Frida

    Stort stort grattis till pyret i magen. Jag kallar oxå det lilla livet som växer i min mage för pyret, men mitt lilla pyre kan komma när som helst. Ska bli kul att se dig klä magen i takt med att den bäxer, finns inte jättemycket kläder har jag märkt men har mest susat runt i maxiklänningar i bår/sommar. Stort grattis iaf

stats