Ida-Marie Isaksson

4 girls and one lucky guy.

DSC00664

DSC00665

DSC00688

DSC00692

DSC00696

Igår hade M äran att ta ut inte bara mig utan 3 till snygga damer på Beach Club Gröningen. Gissa om han var nöjd! Maten (och servicen) var grym och det slutade med en 3 rätters trots att vi kände oss mätta redan efter förrätten. Sofies Novis var med och vilken liten diamant alltså, perfekt bordssällskap och när musiken höjdes lite senare så började hon shakea loss och fick hela bordet att börja dansa. En riktig bra utekväll med andra ord!

– – –

Yesterday M had the honor to bring not only my but 3 more beautiful ladies to a restaurant in Helsingborg. He’s one lucky man! The food was amazing (so was the service) and although we felt full after the pre-course we ended up eating a 3 course dinner. Sofies little daughter Nova tagged along and what a diamond she is, so cute that you can’t stop staring at her. She started dancing as the music became louder and the whole table joined. A really good night out!

LOVE / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Tänkte fråga, hur har det varit när du kommit till en ny stad? Har du flyttat dit du inte känner någon tidigare och hur har det varit?

stats