Ida-Marie Isaksson

Rabattkod på Euro So.Cap!

DSC_0891

Ledig förmiddag och vi gick och köpte en varsin brassestol direkt efter frukosten och placerade oss sedan i parken. M pös iväg på träning och jag låg kvar ända tills nu. Härliga sommarväder! Nu ska jag hoppa i duschen och gör mig iordning för en middag på stan och kanske bio.

JAG HAR EN LITEN PRESENT till er läsare som funderar på att sätta i löshår eller redan har det.
Ni får nämligen 10% rabatt på hela Euro So.Cap’s ord. sortiment om ni anger ”Idamarie” i kassan. De har enligt mig det bästa löshåret på marknaden, jag har använt dem i många år. Fästena sitter som berg men är lätta att ta ur när det väl är dags och håret blir bara finare och finare om man sköter det rätt. De har inte bara löshår (keratin, tejp, träns) utan också ett stort sortiment av hårvårdsprodukter. Bland annat har de väldigt bra priser på Schwarzkopf produkter, de produkter de helst rekommenderar. De har också proffesionella verktyg, lösögonfransar,  och annat. Kika in här för att läsa mer! Erbjudandet gäller tills vidare!

– – –

I’ve spent the day in the sun with my love before he went for practice. Now I’m gonna jump in the shower and get ready for a dinner and a movie. 
(Offer only for my Swedish readers)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Mitt är typ axellångt och lite längre. Jag har ca 125-150 slingor just nu. Du kan gå till en frisör och fråga om de kan göra det, alla har lite olika metoder och vissa vill bara sätta i sitt eget. Kolla upp det först. Eller så kan du fråga runt lite/googla och kolla om du hittar någon som sätter i hår. Hopas du fick lite svar! Kram

stats