Ida-Marie Isaksson

skin city.

DSC_0765

God morgon! Fredag men för mig känns det som måndag, helt dagvild. Vi kom iaf hem från vår trip igår, jag kan inte berätta så mycket om det som händer just nu och jag hoppas ni har förståelse för det. Snart kan jag vara mer öppen igen.

Kom iaf hem till en leverans från Skin City. Lite kompletterande produkter i min skönhetsarsenal. Tack för snabb frakt Skin City! Jag har fått en fantastisk hy sedan jag bytte till Exuviance, den känns väldigt ren och slät.

Exuviance Rejuvenating Treatment Mask är en djurengörande mask med AHA-syror som man kan använda någon gång i veckan. Den friskar upp, reducerar fina linjer och rengör på djupet. Du kan läsa mer och köpa den här.

Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask fick jag tips om av de som jobbar på Skin City (mailade iväg en fråga vad som borde passa min hudtyp bäst) Det är en fuktmask som kan användas flera gånger i veckan och även som nattmask vid behov. Den tillför fukt samtidigt som den bygger upp hudens egna barriär – precis vad en fuktmask SKA göra men tyvärr är det sällan så. Du kan läsa mer och köpa den här.

Nu fattas bara en riktigt bra peeling, är det någon som har nått tips?

– – –

Hi guys! We are back in Gävle after our little trip. I can’t tell you that much right now but hopefully very soon. I hope you understand. 

I got a delivery of beauty products today. A cleansing masque from Exuviance and a moisture masque from Beauté Pacifique that I’ve been told is good. My skin is so good right now, I love Exuviance and I can really recommend it! 
Now I’m only looking for a good peeling, you have any good tip?

LOVE / I

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    RS peeling är gryym! Den hade jag nästa glömt! Tack för påminnelsen! Ska höra med min Ida om hon har den där Nannic-produkten. Kul att du använder EXAKT samma märken som mig 😀 Bra omdöme!!! Kram

  2. idamarieisaksson

    Rosenseriens produkter passade kan inte i medelhavsklimat (flyttade ju till Grekland), eller så var det min hy som inte trivdes. Den blev oren och trött så jag behövde något nytt. Tycker fortfarande att Rosenserien är bland det bästa man kan ha! Kram

stats