Ida-Marie Isaksson

Birkenstock Arizona.

DSC_0618

Sommarens it-sko. Var skeptisk väldigt länge men nu älskar jag dem, och de passar till nästan allt. Och 10 av 10 i comfort. Jag köpte mina Birkenstock Arizona i en smal modell strl 37 och de passar perfekt. Lite stora i stolekarna med andra ord. Jag beställde dem på Birkenstocks hemsida. Se dem i en outfit här!

– – –

This summers it-shoe. I was really skeptical, but it was love at first sight. I love them and the fit everything. And 10/10 in comfort! I bought my Birkenstock Arizona in a slim model size 37 and they are perfect. I”m a 37-37,5 normally so the sizes are slightly big. I ordered at Birkenstocks website. See the in an outfit here!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats