Ida-Marie Isaksson

details. (with my Sony A5000)

DSC00447

DSC00428

outfit coming up

En läsarfråga: Hej Ida! Tycker om din blogg himla mycket och såg att du för ett tag sedan köpt en kamera som jag nu funderar på att köpa. Jag undrar om inte du skulle kunna lägga upp lite bilder som du tagit med den? Eller är alla bilder på bloggen tagna med den? Är den enkel att ha med osv?? 🙂 Kram

Hej Elin! Tack så mycket, det uppskattas. Jag har inte hunnit använda kameran så jättemycket, och de tillfällen jag har gjort det så hade jag ställt in dem i ett speciellt format som inte gick att föra över till datorn så alla de bilderna gick till spillo. Hemma och när jag fotar outfits så använder jag min stora systemkamera. Kameran är bra, lätt och rolig att hålla på med. Den får lätt plats i väskan så länge man inte har en liten clutch, objektivet tar lite plats. Jag behöver verkligen träna på att bara använda basinställningarna, men jag nördar gärna in mig på alla manuella inställningalternativ. Det är dumt när man bara vill fånga spontana ögonblick, då ska det ju gå fort och man ska ha en bra basinställning typ auto. Måste träna på det och inte vara en sån perfektionist. Du får hålla utkik här när det dyker upp såna bilder, jag ska komma ihåg att skriva när jag använder den! Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats