Ida-Marie Isaksson

The Healthy Box

DSC_0439

DSC_0447

Fick hem denna lilla överraskning idag. En box fylld med godsaker som dessutom är bra för hälsan! Det är bland annat ett presentkort på 14 dagars gratis yogaträning via internet, nyttiga snacks, en ny sylt utan tillsatser och med låg kalorihalt och andra godsaker man får testa på. En bra start på lite nya matvanor helt enkelt! Jag älskar innovativa och smarta idéer samtidigt som jag är utbildad inom folkhälsa,  så detta är värt att tipsa om!

The Healthy Box är en prenumerationstjänst där du får hem en box med nyttigheter varje månad. Det innebär att du får chans att prova nya spännande hälsoprodukter levererat till ditt hem. Boxen innehåller produkter som nötter, torkat frukt, superfoods, hälsodrycker och rawbars. Det kan också ramla in en och annan hälsotidning eller träningserbjudande. Helt enkelt, en blandning av produkter som får kroppen att må bättre!

– – –

I got at box of healthiness delivered today. Yum yum!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    God morgon <3 Detta vore något för mig. Jag gillar verkligen nyttigheter, måste kolla in detta.
    Tack för tipset. Har fått hem Chia frön som jag blandar i min smoothie på morgonen. Nyttigt som bara den 🙂 Kram och ha en toppen dag fina du

stats