Ida-Marie Isaksson

Hair: How to get great volume&texture

2014-06-011

Tunnt, fint och glatt hår? Got you! Många produkter som ska ge volym och texture ger bara motsatt effekt och tynger ner håret och gör det smutsigt och fett. Jag använder knappt några volymprodukter eller ens hårspray av denna anledning. Men jag har en ny bästis. Nämligen en saltspray från TIGI. Den är otroligt lätt och ger en lagom texture utan att håret känns smutsigt. De luktar fantastiskt liksom alla TIGI’s produkter.

Så här gör du: Spraya i blött hår, i hårbotten och ev i längderna beroende på hur mycket texture du vill ha. (Jag använder bara i rötterna och det översta håret) Låt självtorka för en mjuk effekt, föna med rundborste om du vill ha ännu mer texture och volym. Voila!

Du hittar TIGI CATWALK Session Series Salt Spray här & här

– – –

Soft and fine hair? Got you! Many products that are supposed to give volume and texture actually gives this type of hair the opposite: heavyness and a dirty feeling. For this reason I hardly use any volume products or even hairspray, although I need it bad. But I have a new BFF. A Salt Spray from TIGI. It’s very lightweight and provides perfect texture without the ”dirty hair feeling”. It smells amazing to, like the rest of TIGI’s products.

How to use it: Spray TIGI CATWALK Session Series Salt Spray in wet hair. Start at your roots and go over the lengths depending where you want your texture. (I only use it for the roots and bangs) Let it self-dry for a soft effect or blowdry with a round brush for a more pronounced texture and volume. Voila!

LOVE / I

tigi-catwalk-session-series-salt-spray

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats