Ida-Marie Isaksson

one big family.

DSC_0549-2

Fixardag idag. Jag ska snart kila iväg och fixa fransar och naglar och inhandla det sista. Det händer så mycket roligt nu, som en enda stor förfest inför Josefine’s & Marcus big day. Massor av gäster trillar in de närmsta dagarna, en massa vänner och bekanta. En STOOOR fotbollsfamilj! Snart kommer äntligen Sofie & Andreas och Lilla Nova. Som jag längtar efter att träffa Nova för första gången!

Translation: Fixing day today. Lashes and nails are getting a well needed brush-up. There’s really a lovely feeling in the air, like one big warming-up-party for the big day. Lot’s of people are arriving the coming days, lots of friends. One BIG fotballfamily getting together to celebrate Josefine & Marcus. Soon Sofie,  Andreas and Nova is arriving and I can’t wait to meet Nova for the first time!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats