Ida-Marie Isaksson

bloggers.

DSC_5348-1sugarfree2

sugarfree1

Bilder från eventet i Glyfada i Fredags. Jag träffade en massa drivna entreprenörtjejer och jag kände mig verkligen som hemma. Har saknat detta nätverkande och mingel! Och spana in Sugarfree’s hemsida, de fraktar till Sverige! Jag ska faktiskt dit och prova några plagg jag spanade in i fredags! Deras bikinis är to die for!

På bilden högst upp har ni ett gäng Grekiska toppbloggare & proffsminglare (och en Svennebanan hihi) De två tjejerna på varsin kant är Angie & Elena som driver siten coolurstyle.com som faktiskt lanserades idag! Jag har träffat Elena tidigare och hon är en riktig energi- och glädjespridare, båda systrarna har en sån galet snygg stil! Tjejen som står i mitten med mig heter Alexandra Drakou och är en kvinna som arbetet länge i modebranshen, först som modell och sedan som modebloggare. Hennes blogg heter Muserebelle.com

Den fina tjejen på bilden längst ner är Joanna som är jobbar med PR, ett yrke som jag själv är väldigt nyfiken på. Jag vill också jobba med PR!

@muserebelle @elenagalifa @angiegalifas på instagram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats