Ida-Marie Isaksson

Invisible bras.

Senast överförda69

Fick denna fråga häromdagen efter att jag lade upp bilderna ovan och jag tyckte det var en riktigt bra fråga ni i sommartider så jag svarar på det i ett inlägg:

”Supersnyggt! Måste få fråga en lite personlig fråga, när du sådan blus eller klänning med tunna axelband, vad har du för bh då eller kör du utan? Jag har hittat en fin sommarklänning med tunna axelband och bar rygg, men jag känner mig inte bekväm med att vara utan bh. Har du nått tips?”

 

Jag har flera tips, det beror lite på vad du vill ha ut av bh:n. Jag är lyckligt lottad på så vis att jag inte behöver så mycket stöd, dock känner jag mig liksom du väldigt obekväm att gå helt utan. Dessa fungerar bra:

1. Byebra’s Nipplecovers.
(mina absoluta favoriter som jag har på bilderna ovan) De är ganska tjocka och stora så de jämnar ut bröstformen, de blir inte putiga utan runda och fina. Har man riktigt tunna plagg kanske man ska välja dem i ”silk”. Jag gillar dem i silikon men de är aningen tjocka. Tejpen som man kan köpa med är jätteeffektiv om man behöver ett litet lyft. Och om man ändå känner sig naken kan lite dubbelhäftande tejp (finns på Lindex, H&M, Kappahl etc.) vara skönt för veta att kläderna håller sig på plats. Här kan du se bilder och här kan du köpa dem.

2. Freebra S-Style. Denna står på min inköpslista då jag är ett fan av Freebra Originalet, men jag tycker den är lite för tjock och tung. Denna är tunnare och ser ut att ge en fin urringing. Perfekt när man vill ha rygg eller axlar bara. Du hittar den här.

3. Freebra Silicone. En gammal trotjänare till tubtoppar, spagettistraplinnen & plagg med djup rygg. Sitter otroligt bra och ger en snygg urringning. Perfekt till tighta fodral! Du hittar den här

4. Lindex Nipplecovers. Billiga och effektiva om man inte har ekonomi eller tid att vänta. Du hittar dem här

 

Om man absolut vill ha en BH så tycker jag bättre om typen Balconette. Den är lite lägre skuren än de klassiska axelbanslösa bh:arna som gärna vill kika fram tycker jag.

2014-06-01

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    Tusen tack för tipset 🙂 har många klänningar som kräver osynlig bh *haha* kanske jag kan ta fram dom nu….Kram och ha en toppen start på veckan <3

stats