Ida-Marie Isaksson

poolside.

Photo-2014-05-24-12-01-08-2

Photo-2014-05-24-13-53-43

Bikinin kommer från Phax Swimwear

Vilken varm dag, jag tror vi badade mer än vad vi låg på solbäddarna. Jag har blivit en riktig badbrud, hoppar hellre i än går. Det beror faktiskt på att jag kan simma ordentligt för första gången på flera år (pga axelproblem & operation), det är en helt underbar frihetskänsla! Jag kan också säga att det är sjukt skönt att ha kort hår som torkar på 5 minuter, hade glömt hur skönt det var att doppa huvudet. Det gäller att uppskatta det lilla 🙂

Nu har vi just kommit hem efter en lååång(sam) promenad längs havet och nu är det Champions League, öl och chilinötter för hela slanten.

Hoppas ni haft en härlig lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    Underbart att sitta vid poolen 🙂 Jag har blivit en riktig badkruka. Men barnen var nere och badade igår. Var inte så varmt i vattnet än men desto varmare i luften. Men i en pool kunde jag nog komma i 😉
    Njut av dagen, kramen <3

stats