Ida-Marie Isaksson

monday pos.

DSC_0236-2

Måndag! God morgon, eller vad säger man? Jo det är en fantastisk morgon, min baby är ledig och vi har riktiga mysmornar. Men jag har en nackspärr sedan några dagar tillbaka och nu har det också blivit en låsning i ryggen/skulderbladet. Jag måste ringa min massageterapeut och försöka få en tid ASAP!

Denna vecka ser jag fram emot en trip till Kolonaki för att klämma på ett framtida inköp och leta klänning till bröllopet. Jag ser också fram emot att ta en dagstrip med min hubby, kanske en båttur till en ö? Sedan ser jag fram emot det fantastiska vädret som Athen ska bjuda på denna vecka!

Vad ser ni fram emot denna vecka? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats