Ida-Marie Isaksson

long page.

DSC_0647-3

DSC_0651

DSC_0640-2

DSC_0635

DSC_0631

Resultatet efter frisöbesöket blev såhär. Det känns jätteskönt, nästan lite befriande att ha vågat klippa det ”kort”. Jag längtar lite efter att duscha och styla det själv för första gången. Min 13 veckor långa utväxt får vara kvar ett tag till, önskar håret kunde växa lite fortare så att det fick bli en fin ombre.

Nu ska vi laga tacos och kolla på New Girl, vår favoritserie! Happy friday!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. annika

  Superfint :-)! Lustigt, häromdagen när jag läste din blogg (som vanligt) så tänkte jag att ”hon ”borde” klippa sitt hår till lång page”. Men ville inte skriva något eftersom det kanske lät som att du inte var fin i det du hade…. Jag tycker i alla fall att det blev superfint, fräscht!
  Långt hår är ganska tråkigt, speciellt när det krävs extensions….

 2. Jo

  Åh va fint! Mycket finare än din tidigare frisyr, långt hår blir lätt väldigt tråkigt och bara ”långt” liksom.

 3. Alice

  Grymt snyggt! Tror dessutom det skulle bli ännu snyggare i en kortare page 😀 framhäver i alla fall ditt ansikte bra. Kram

 4. Browneyedgirl

  Blev jättefint <3 passar dig verkligen, jättesöt.
  Är med sugen på att klippa av en bit av håret, skönt på sommaren. Får se om jag vågar 🙂 Kanske färga det med, vet inte, har så mörka ögon att det är svårt att hitta någon annan färg än brun .
  Kram och ha en skön lördag….

 5. Nilla

  Haha jag är precis som du! Hade min frisörtid i tisdags då jag klippte mig i liknande frisyr, innan dess hade jag också tänkt avboka flera gånger och hade nästan ångest över att klippa av mig håret 🙂 du blev jättefin iaf, passar dig bra 🙂

stats