Ida-Marie Isaksson

Beauty Secrets: Clarisonic Mia2

DSC_0486

För ca en månad sedan köpte jag en Clarisonic Mia2 Face Sonic White på Sephora och nu tänkte jag berätta lite om vad jag tycker.

Jag var lite skeptisk först eftersom jag dels inte har särskilt oren hy och dels för att min hy väldigt tunn och känslig. Men jag fick så mycket bra feedback från personer jag verkligen litar på så jag slog till.

Jag fick uppmaningen att inte använda den varje dag och det var helt rätt. I början körde jag på varje kväll och efter ett tag kände jag att huden sved lite lätt när jag smorde in den efteråt. Så nu gör jag bara några gånger i veckan eller när jag har haft mycket smink. Hur mycket man kan använda den beror nog helt på vilket typ av hy man har, man får prova sig fram.
Jag tvättar alltid bort sminket med min vanliga rengöring (Rengöringscreme från Rosenserien) innan, annars smetar man bara runt makeupen i ansiktet och gnuggar in dem i porerna istället (tack för det tipset också!). Sedan tar jag en skummande rengöring (purifying cleansing gel från Exuviance) och så kör jag en ansiktshalva i taget. Maskinen säger själv till när man ska byta ansiktregion. Den är helt vattentät och man kan använda den i duschen om man så vill. När man är klar ser man på borsten hur mycket smuts man hade kvar i ansiktet trots sin vanliga rengöring. Min är oftast brun av ingrodd puder och concealer, så fruktansvärt äckligt! Skönt att skölja rent den.

Och resultatet?
Överraskande!
 Min hy är renare än någonsin, det känns och syns verkligen. Hyn har fått en lyster och en rosighet jag inte sett på länge. Hyn har också blivit jämnare och jag tycker att några linjer har suddats ut och ärr har bleknat. Hela hyn är mycket klarare än tidigare. Förutom att rengöra på djupet så ökar den definitivt blodcirkulationen i hyn, vilket kan hjälpa till att läka ärr.

Ni får komma ihåg att min hy inte är en särskilt stor utmaning men jag märker verkligen otrolig skillnad, undrar vad den kan göra  på riktigt oren eller trött hy? Tror det kan vara en bra investering. I Sverige hittar ni den endast på KICKS för 1250 kr (150$ på Sephora i Grekland)

DSC_0451-2

DSC_0491

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej! Tack för tipset! Jag har också tunn hy så jag har funderat på om den skulle funka på mig men nu ska jag göra ett försök. Måste bara fråga, var är ditt nagellack från? Det som du har på bilden ovan alltså. /Mia

stats