Ida-Marie Isaksson

yesterdays crazy game.

DSC_0452-2

DSC_0454

Guten Morgen! Tog en sovmorgon imorse och sitter just nu med datorn i knäet samtidigt som jag äter mina smarriga söndagsfrukost. Knäckebrödet från IKEA är verkligen en lifesaver, så himla gott! Nu finns det även vasaknäcke i affärerna här men jag är inte så förtjusta i den, det ska vara rundrut eller lekands brungräddat och där har IKEA lyckats göra något snarlikt.

Matchen igår var helt magisk och läskig och magisk igen. Vi hamnade helt fel och upptäckte till vår fasa att vi stod fasklämda mitt i PAO-klacken som vette mot PAOK’s klack. Lyckligt ovetandes om att de hade bråkat bara en halvtimme tidigare och polisen hade tvingats använda batonger och tårgas för att tömma läktaren. Vi såg hundratals stolsryggar som låg trasiga och slängda nere på löparbanorna, men tänkte att det nog är typiskt grekiskt. Vi tyckte att det var lite mysko att de inte kollade biljetter en enda gång, det var bara att traska in vilket nog många gjorde. Att försöka leta efter sitt stolsnummer var ingen idé, den låg troligtvis nere på löparbanan. Man är visst inte så noga med sektioner och sånt här. Jag är SÅ glad att både Tom och Micke var med, jag for runt som en vante när det blev mål, men de klämde in mig mellan sig och där hade jag det bra. Stämningen var i vilket fall som helst väldigt fin under matchen (fick några riktigt bra videos hehe) och vi fick se Marcus göra två mål innan halvtid. Då letade vi oss till en lite lugnare läktarsektion och kunde njuta lite mer av matchen. Mackan gjorde hattrick och PAO vann matchen med 4-1. CUP-GULD!!
Häftigt att ha fått uppleva en klack i världsklass och en sån otrolig prestation av Marcus.
STORT GRATTIS!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats