Ida-Marie Isaksson

Vouliagmeni port.

DSC_0375

DSC_0373

DSC_0367-2

DSC_0359-2

DSC_0403-2

Blouse H&M // Tights GT // Shoes bought in a boutique in Athens // Earrings Deseos.se

Min outift i fredagskväll när vi åt middag i Vouligameni. Restaurangen heter Moorings och ligger i Vouliagmenis privathamn där alla lyx-yachter ligger förtöjda. Restaurangen är utbyggd i glas över en naturlig vik helt i vit pimpsten så vattnen är helt kristallklart och medelhavsgrönt. Mot kvällen lyser de upp vattnet underifrån vilket ger en otroligt mysig känsla. Dessutom ser man horisonten och sydkusten i periferin. Maten är amazing och man får inga miniatyrportioner till överpris som i många andra restauranger i detta lyxområde. Ett tips om ni vill lyxa till det lite på ert Athenbesök!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats