Ida-Marie Isaksson

color splash.

DSC_0304-3

DSC_0310-2

Herregud tänker ni nu, har hon blivt galen? Faktum är att jag provade dessa för att de såg lite freaky ut, skräckblandad förtjusning liksom, nån sorts magentism. Och på foten var de in i bombens jäkla snygga, det neonrosa gör sig bra till en en fin bränna och klackarna är perfekta. Faktum är att mönstrade skor, starka färger och kilklack är något som kommer starkt i sommar. Dessa ska jag matcha med enkla klänningar och trashade jeans i sommar, ser fram emot att visa er som inte är övertygade.

Det härliga med Glyfada är att man kan ta ut svängarna lite modemässigt om man får lust, ingen tittar konstigt på en för att man är extra tillpiffad, har skyhöga klackar eller klänning en vardag. Inte för att jag har rättat mig i janteledet tidigare, men det finns ändå rotat där inne. Jag har alltid stuckit ut lite, känt mig annorlunda och utanför. Extremt jobbigt under skoltiden, men underbart härligt nu när jag känner mig själv lite bättre. Småstadskomplex eller kanske lite typiskt Svenskt? Vad tror ni?

//

Just nu fungerar det inte för mig att svara på kommentarer, men jag jobbar på att få det fixat. Så ha lite tålamod, så svarar jag så fort det fungerar igen.  Nu fungerar det! Jättenyfiken på era åsikter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mima

    Vad glad jag blir att du vågar vara annorlunda. Jag instämmer med dig till fullo. Jag bor i Uppsala och har alltid klänning på mig och får ibland höra från folk att jag ser uppklädd ut men oftast får jag en massa komplimanger för att jag vågar vara uppklädd till vardags. Stå på dig!!

  2. Emma

    Snygga skor men jag tänkt, hjälp vilken klack och vilket grymt duktig tjej som kan gå i dessa. De kommer bli galet snygg till bruna ben och som du säger klänning eller jeans till. Riktigt läckra.

stats