Ida-Marie Isaksson

new beginning.

DSC_0245-3

DSC_0249-4

Keps Nike // Pants Drop of Mindfulness (nelly.com) // Sporttop Nike

Måndag Onsdag, men det känns som måndag. Semestern är över, vårt besök skjutsat till flygplatsen. Fotbollsträning, städning, pappersarbete… ja ni vet. Idag börjar dessutom en liten träningssatsning från min sida. Efter 3 veckors semestrande besök där vi har visat det bästa av Aten, latat oss på stranden, druckit öl och njutit av den fantastiska maten är det dags att komma tillbaka till rutinerna. Jag behöver en liten nytändning när det kommer till träningen och därför ska vi leta upp ett inspirerande gym och en PT. Nu blir det hårdträning och hälsosam medelhavskost ett tag framöver.

Nu pep det till i mobilen, BBQ hos grannarna i eftermiddag. Haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats