Ida-Marie Isaksson

game day.

DSC_0385

Idag är det dagen D. Mitt livs mest nervösa match, Olympiakos borta. Dels för att det är en extremt viktig match och matchdag. Och dels för att här snackar vi hatmöte. Jag ska få ”eskort” till matchen, bara det känns helt sjukt. Grekerna undrar nog vad jag håller på med, det är inte så många andra tjejer som går på fotboll. Man det är klart att man vill se när ens kärlek spelar såna här stormatcher. Olympiakos slog ju Manchester United med 3-0 i Champions League för bara några veckor sedan. Det kommer att bli himla spännande!
Håll tummarna för Apollon är ni snälla! Tack på förhand!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats