Ida-Marie Isaksson

social life abroad.

DSC_0376

Hade en riktigt mysig BBQ hos Mackan & Josie igår. Vi har ett underbart svenskgäng här, så glad att jag har dem! Både jag och Micke har trivts häri Glyfada sedan första stund och det har nog mycket med dem att göra. Man har alltid någon att vända sig till och är inte lika utlämnad och ensam som man kanske kan vara vissa gånger när man kommer till ett helt nytt ställe. Jag tror att det är inte så självklart att ha ett socialt liv när man följer med på detta vis. Killarna får ofta en naturlig social krets inom sitt jobb, medan den medföljande kanske får kämpa lite mer för att lära känna nya människor, det tar längre tid om man inte har möjlighet att jobba här, kan språket etc. Därför är jag så glad och tacksam att vi hamnade just här. Och stannar vi kvar så blir det definitivt grekiska språklektioner för att lite lättare kunna socialicera med greker, plugg/klasser/grupper är förresten den bästa sociala inkörsporten.

//

Idag blir det en slapp förmiddag i solen innan det är dags att göra lite nytta. M tränar och åker senare på hotell inför matchen mot Olympiacos imorgon och jag ska göra iordning för våra gäster som kommer ikväll. Det blir nog till att följa Allsvenskan lite idag också, måste ju se hur det går för våra vänner därhemma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Skrev till dig tidigare, men eftersom dina svar inte fungerat provar jag igen. 🙂 Känner igen mig så mycket i din huvudvärk när jag läst om den. Jag har haft ont i många år, stora problem med värk i båda axlarna som går upp i huvudet men sjukgymnasten hittar ingenting riktigt specifikt. Kan inte träna armarna eller ens göra plankan för den belastningen ger mig enorma problem i några dagar efter. Har sedan några veckor tillbaka haft tryck i pannan och mått illa så varit på magnetröntgen nu och hoppas det inte är något alldeles tokigt. Också svullen i kroppen.. Hur fick du veta vad som är fel i axlarna, har sjukgymnasten märkt något när du varit där? Hoppas du får ordning på axlar och huvudet, vet vad jobbigt det är.. KRAM

stats