Ida-Marie Isaksson

wedding guest dress.

2014-04-08

Vi är bjudna på bröllop i sommar och jag har så smått börjat kika på klänningar. Chiffon, maxi och pasteller känns helt rätt just nu så det får nog bli något liknande det du ser här ovan.

Röd // blå // Nude // Peach
Alla är från Sheinside.com

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Äsch, det där med att som kvinnlig gäst undvika rött på ett bröllop är inte alls någon gammal sed utan bara nonsens som någon kommit på någon gång. Det vet alla med lite koll på etikett. Det enda som man ska undvika är vitt eller väldigt ljusa nyanser (som är så ljusa att de liknar vitt) och svart (i alla fall om det är ett svenskt bröllop, är det ett internationellt kan andra regler gälla). Jag tycker rött är en klockren färg att bära på bröllop, färgglad men ändå klassisk.

    Ha det så kul med klänningsletandet!

  2. Felicia

    Jag skulle också undvika röd och svartklänning, av gamla ordspråk 😉 skulle vaa försiktig med för ljus med då fokus ska vara på bruden!! Jag tycker att den turkosa var jättefin 🙂
    I din gamla blogg så svarade du jämt och ständigt på dina kommentarer och var mån om dina läsare. Numera ser jag i princip aldrig att du svarar. Fast jag kan se att det står att du har två kommentarer fast jag själv bara ser en. Är det så att vi inte kan se dina svar?! Eller orkar du helt enkelt bara inte med att svara?
    Ha en bra dag 🙂

  3. M

    Jag skulle undvika en röd klänning på bröllop då det visar på att man har haft sex med brudgummen… Kanske inte är många som följer eller har koll på det men kan vara värt att tänka över klädvalet en extra gång

stats