Ida-Marie Isaksson

Swedish Mafia at Food Mafia

Photo-2014-03-28-22-15-48

Photo-2014-03-28-21-31-49

Gänget (Emir, Alexandra, Patrick, Magda, Tom och vi) fastande faktiskt på en bild, även det goda grekiska vinet ALFA.

MORNING! Pussade M hejdå tidigt imorse för en bortamatch imorgon. Så nu ska jag se till att vara lite produktiv här hemma idag för att med gott samvete sjukna ner i soffan med ett glas vin och lättsaltade chips ikväll.

//

Glyfada har ju haft besök av killarnas agent med fru så det har varit full fart ända sedan de kom. Underbara dagar här i Glyfada med fantastisk mat. Igår åt vi middag på ett ställe som heter Food Mafia. De hade lite USA-inspirerad mat med roliga twister. Väldigt bra service med en servitris som förklarade alla rätter utifrån vad vi var sugna på. Vi åt marinerade sniglar, underbart komponerade sallader och något galet gott chilimarinerat fläsk till förrätt och sedan en köttbitt som tillagats 6 timmar i ugn. Det smälte i munnen! Maten var verkligen kanon, våra förväntningar var spridda då vi hade hört allt från ”bäst i världen” till ”sibyllaklass”. Hit går vi tillbaka!

//

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats