Ida-Marie Isaksson

interior.

DSC_0158-3

DSC_0161-4

DSC_0165

DSC_0172-2

I och med att vi har en redan möblerad lägenhet har jag helt tappat inredningsdelen lite här på bloggen. Den är svår att få till. Det är liksom inte samma sak när man har någon annans möbler som dessutom inte är ”min stil”. Jag tycker också att det känns fel att lägga ut någon annans inredning/lägenhet på bloggen, så det undviker jag. Vi trivs super men är nästan alltid ute på språng så här är det ingen idé just nu, men jag längtar lite smått efter att pyssla och fixa i hemmet, planera projekt och inköp, pynta och göra fint. Blommor och små inredningsdetaljer får duga så länge! Hur det såg ut i vårt hem i Gävle? Här hittar ni arkivet!

Nu ska jag fixa mig lite snabbt och kila ner  för att möta upp Alexandra, Josie och några till för en fika och lite shopping i Glyfada! Ha en fin dag!

//

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Hej! Tänkte beställa den nude färgade jackan från Moxy som du har och blir osäker på hur den är i storlekarna. Anser att den är normal i storlek? 🙂

stats