Ida-Marie Isaksson

lazy sunday

DSC_0634

Hej på er och god söndag! Igår var det match vilket betyder en sen kväll för oss. M har så mycket adrenalin i kroppen (jag med för den delen). Vi ställde klockan imorse för att åka till Pauls och ta en ordentlig söndagsfrukost tillsammans. Fransk stil med omelette, croc monsieur, kaffe och croissants. Mums! Idag är det riktigt sommarväder och alldeles vindstilla så vi ska bara svida om och bege oss mot nått ställe närmare vattnet för att spendera dagen ute med vänner.

DSC_0646-2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexsandra

    Hei Nydeligste, Jeg er ny leser av bloggen din. Ville bare gi deg et kompliment på hårfargen din. SÅ fin. Lurte på hvilken farge som er din naturlige ?Har du opplevd at håret har brukket etter bleking? Hvis ja, hvor lang tid føler du det går fra du har bleket det til det føles godt igjen? Har du noen tips:D

  2. Hannah

    Haha, en classic Ida att bli för bra för att svara på sina kommentarer. Lilla du, det är inte så att du har 30 kommentarer på varje inlägg och det är inte så att du har ett heltidsjobb utöver bloggen. Varför är det så svårt att svara på de få kommentarer du får? Tillslut tappar man intresset för att kommentera när man aldrig får svar tillbaka….

stats