Ida-Marie Isaksson

Exuviance.

Senast överförda61

Jag har ju kommit upp i den respektabla åldern av 28 och har börjat använda lite anti-age produkter för att underhålla min hy så att den varar länge. Den senaste månader har jag använt några produkter från Exuviance och jag älskar dem. Jag behövde en ny dagcreme med hög spf och när jag hörde att Exuviance hade höjt från 15 till 20 så slog jag till. Detta märke är medicinskt och har en massa fantastiska egenskaper som man inte kan hitta någon annanstans. Det ska vara jättebra för att förebygga och minska rynkor, PHA-syror tar effektivt bort döda hudceller, de avlägsnar pigmentförändringar och solskador, ja listan kan göras lång! En massa spännande produkter med mycket vetenskap och beprövad erfarenhet bakom sig. Skincity.se säljer produkterna och jag tycker även de har en väldigt bra sammanfattning på vad Exuviance är och vad varje produkt innehåller, så därför länkar jag enbart till den.

Jag använder Multi Protective Day Creme och Hydrating Eye Complex. Och denna SkinRinse Bionic Tonic är pads med någon underbar fuktgivande, peelande och uppfräshande vätska. Det har en kylande känsla och är perfekt på morgonen när man ser lite vissen ut.

Någon mer som provat Exuviance? Erfarenheter?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natalie Holmström

  Hej söta! Jag har använt exuviance i flera år och jag är såå nöjd! Du måste prova krämen som heter ”Ultra Restorative Creme”, huden känns som silke! Sen måste jag tipsa dig om att du kan beställa produkterna på http://www.effortlessskin.com där de är mycket billigare (de har dessutom ofta rabattkoder/erbjudanden) och frakten är supersnabb! 🙂 Kram på dig!

 2. Andrea

  Har använt exuviance sen jag var runt 16, är 24 nu, kommer aldrig byta! Absolut bästa hudvården jag provat och som fick bukt med min knepiga hy i i ungdomen. Använder dag-och nattcreme, rengöring, ansiktsvatten, ögoncreme samt världens underbaraste serum som jag aldrig skulle kunna leva utan; Vespera bionic serum!

  Tack för en grym blogg o inspiration!

 3. Emma

  Jag har kört med exuviance i 4 år nu och kommer ALDRIG byta! Jag är snart 27 och är super nöjd. Jag kan rekommendera deras ögoncreme och ansiktsvatten/rengörings krämerna 🙂 Jag har både dag och nattkräm, rengöringstvål, ansiktsvatten, ögoncreme, fuktserum, ansiktsmask och en skrubb för ansiktet 🙂 Kan varmt rekommendera alla deras krämer m.m. 😀

 4. Annika

  Exuviance är sååå bra, bästa hudvården! Jobbar som hudterapeut och har aldrig jobbat med ett så tacksamt märke. ”Alla” som provar exuviance fastnar för det och vill INTE byta till något annat. Hudvård som faktiskt gör skillnad 🙂 Kul att du hittat dessa produkter, ett hett tips är även evening restorative som nattcreme – fantastisk!!

stats