Ida-Marie Isaksson

multiple silver.

DSC_0719

Ringar från H&M

Idag gjorde det lite ont i hjärtat att pussa mannen hejdå för bortamatch. Har förbannat ont i huvudet och det är så segt att vara ensam när man inte är på topp. Dock ringde brevbäraren på dörren imorse och lämnade över ett par paket, det piggade upp 🙂 Han gav mig även en komplimang trots att jag var totalt nyvaken och lite generad, såg nog hemsk ut. Snälla postgubbe!

Today my heart cried out a little when I had to kiss my man bye for an awaygame. I’ve got a terrible headache that wont leave my body and it’s so booring beeing alone when your’re not on top. Although my day started off well as the postman brought me some deliveries and a compliment, I was 100% sleeping when he rang the bell, so sweet of him. I look like crap really. Sweet postman!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats