Ida-Marie Isaksson

14.02.21

 

DSC_0755

DSC_0758

DSC_0760

Perfect breakfast or snack. Half an ecological grapefruit and greek yoghurt with pommegranate & walnuts.

Efter en halvdålig natt så ska jag nu hoppa upp på crossen för att få lite energi. Jag försökte mig på plankan igår, envis som en åsna. Det kändes SÅ skönt att fixa det hyfsat (på en arm typ) och jag kände lite träningsvärk redan igår. Men det resulterade i en jobbig natt och ökad inflammation i min enda användbara axel. Så det blir inget mer sånt. Tråkigt, men det är bara att inse att den där andra operationen måste ske. Jag som började tro att jag kanske mirakulöst hade blivit bättre, vilket är vetenskapligt omöjligt, men jag är så jäkla rädd för den där jobbiga tiden efter operationen. Jätte-mitellan i 6 veckor, smärtorna, att sitta och sova i 2-3 månader, att inte kunna klara sig själv.. Ja ni kanske förstår. Denna gång kommer jag inte att ha den rörliga högerarmen till hjälp heller utan en stelopererad liten kvist. Jag vet inte ens om operationen är lyckad ännu! Usch, jag får ont i magen!
Men positivt tänk nu. Tjuren vid hornen, get it over with!

Nej, nu ska jag ta en voltaren och hoppas att inflammationen är puts väck inom några dagar! Upp på crossen och kriga och sedan in i duschen. Jag ska gå över till Ullis & Micke för att se hockeyn och ha lite hårfix. HEJA SVERGIE!!

A night with terrible pain. In my RIGHT shoulder, yeah, that’s the one that I use for everything. I’m really realising that’s second surgery really has to happend, I’ve tried to ignore it. I’m sooo afraid for the time afterwards. The pain, the giant sling for 6 weeks, to sit and sleep for 2-3 months, not being able to take care of youreself. Last time I really struggled to get along by myself, my other arm was pretty mobile and I was so stubborn, this time I will have my stiff little left twig to rely on. I don’t even know if the first surgery is sucessful yet. Ugh, my tummy aches from thinking of it. But I’ll try to stay positive, it needs to be done so that I can keep living a normal life.

Now I’m gonna take some antiinflammatory and get up on the crosstrainer. My therapy! Later I’m going Ulrika & Mikael’s place to watch hockey and do some hairstuff. GOOOO SWEDES! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie Eriksson

    ÅH! Pot of goodness kallar min kille dom 😉 Brukar ha det som mys framför tv’n ibland och det är ju bara så gott! Jobbigt med dålig axel, har haft problem också men det är borta nu men kan inte göra för mycket träning med kroppsvikt på axlarna heller tyvärr.

  2. Melene Olsson

    åh! PEPP PEPP! Skickar över lite energi.. Du är grym som ändå tar dig igenom morgoncardio på crossen, som ändå gör dig så fin varje dag och som alltid skriver fina, inspirerande och bra inlägg på bloggen OCH alltid tar så sjukt snygga bilder :)! Tummen upp för dig. Så igen ”ett skepp kommer lastat med massa, massa enerig” 😀

  3. Ebba

    Usch Ida det där låter inge vidare. Hoppas verkligen att smärtan ger med sig så att du får bättre sömn igen. Vet du när det blir en ny operation?
    Krya på dig kanske inte är rätt ord men ändå så känns dem rätt. Hoppas i alla fall att det blir BRA en gång för alla snart!!! Lider verkligen med dig för att jag vet hur jävligt det där är och hur besviken man blir över att de inte blivit bättre än innan. Var inte rädd för att skriva av dig förmodligen så är det fler av oss som verkligen förstår dig 🙂 Stor kram.

    p.s HEJA SVERIGE!!!!!!! ohhhhh, redan nervös inför idag, imorgon och Söndagen 😉 d.s

stats