Ida-Marie Isaksson

workout routines.

DSC_0719-2

Motivationen har trytit lite de senaste veckorna och jag känner det i kroppen. Det började med den där förkylningen som delvis fortfarande sitter i lungorna, mer smärta i axlarna, sedan blev det kanonväder, OS… Ja det är många ursäkter! Men när det kommer till ens egen hälsa finns det inga ursäkter. Nu är det dags att sätta igång. Jag hade en konversation med Charlotta igår, en inspirerande sådan. Hon har en ordentlig träningsutmaning framför sig och man kan följa hennes modiga resa här.

Jag ska försöka få till minst 5 pass på crosstrainern/vecka. Minst 40 minuter. Jag kanske måste bryta mina rutiner och försöka mig på kvällspass. Och jag sedan de bålövningar jag kan göra. Önskar jag kunde göra plankan, det är den bästa övningen i världen, men mina axlar klarar inte att ta min kroppsvikt så jag får göra lite andra grejer istället. Och sedan min kära axelrehab.

Dessutom ska vi börja laga lite mer mat, det har varit dåligt med det senaste veckan. Jag har utvecklat ett Pitagyros-beroende, seriöst (det vattnas i munnen nu). Har ätit det till både lunch och middag flera dagar. En gång när jag försökte beställa ett nyttigare alternativ fick jag ändå en pita hem, jag var rätt nöjd måste jag medge.  Grejen är den, att jag tror denna förändrade kosthållning kan ha något att göra med att jag har mer ont och mer sömnproblem. Så jag ska ska FÖRSÖKA att skära ner lite på pitorna.
Grekisk mat är fantastisk!

Translate: Use GoogleTranslate

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats