Ida-Marie Isaksson

creme de là creme.

collageDSC_0371

Hej på er! Är ni överfyllda med kärlek och värme idag? Det är jag, dock även liiiite seg. Jag är så jäkla känslig mot vin och igår blev det både bubbel och rött vin till maten. Inte så att jag blev berusad, men jag känner det alltid dagen efter. Så idag ligger jag på soffan och tittar på OS. Mikael tränar och ikväll åker han iväg för bortamatch, jag ska ta tag i städning och och jobb som blivit lidande den senaste veckan. Skönt att få det gjort, efteråt ska jag ta mig ett skönt bubbelbad och försöka komma in i min bok. Jag måste väl vara den enda kvinnan i världen som inte slukat 50 shades of grey med hull och hår? Kanske bara för att jag inte ens kommit 10 sidor in i boken? Jag återkommer om det!

Hi you! Are you overwhelmed with love and tenderness today? I’m am, but I’m also a bit tired. I’m so sensitive for wine, and yesterday I got served both Champagne and red wine, I feel it in the head today. Mikael has training and later he’ll leave mee for an awaygame tomorrow. I’m gonna clean this place and get some work done. Later I’m gonna get in the jacuzzi and try to catch up on my reading. I must be the only woman in the world who doesnt get 50 shades of Grey, maybe that’s because I’ve only read like 10 pages. I’ll get back to you concerning that!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stna

    Jag är inget big fan av boken/böckerna. Tog mig igenom halva första men tyckte mest att det var ett enda ältande 🙂
    Satan vad vacker du är vännen, den där Micke är en lycklig man han 🙂
    pussen

stats