Ida-Marie Isaksson

Yesterdays fun.

DSC_0331

DSC_0312

DSC_0315

DSC_0323

Pic’s from yesterdays event at Azalea Spa

Godmorgon på er! Blev ett sent blogginlägg igår, gillade ni min nya väska? Detta OS ställer till det för sportnörden här hemma. Igår var det dessutom Arsenal – Man U på kvällskvisten ochh jag fick mördande blickar från Mikael och Tom när jag försökte få dem att prova Mickes dator. Det går bara att titta genom min dator, vilket också är min arbetsplats, så det blir inte mycket gjort. MÅSTE ju se ALLT! Igår slet jag mig dock lagomt till hockeyn och hängde med Dragana, Ullis, Josie och några till till ett event på ett SPA. Mycket mysigt, så mysigt att jag och Josie bokade en liten behandling som vi ska på senare idag. Efter eventet blev det såklert en fika och lite moscato på favorithaket Living. Nej, nu är det dags att kicka igång dagen! (haha.. säkert! Tittar på OS) Ha en fin Torsdag!

Morning! Late blogging yesterday, did you like the new bag? This Olympic Game is really starting to cause problems for the nerd at home (me). And yesterday Arsenal – Man U played so when I got home and tried to recover my computor Mikael & Tom could have killed my with their eyes. It only works true my computor sadly, cause it’s my office, I’m not getting anything done as I’m supposed to (well yes, the really important stuff ofcourse) I HAVE to see EVERYTHING! Yesterday I went out for a couple hours at least. I met up with Dragana and the other girls at the SPA event. Me an Josefine booked a treatment for today, some girly quality time! Now it’s time for me to get going (who am I kidding, watching Olympics already) Have a wonderful Thursday!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats