Ida-Marie Isaksson

good facial.

DSC_0866

Ansiktsbehandlingen var fantastisk! Så grundlig rengöring har jag aldrig fått, dessutom tog hon bort en massa milier (små knälar under huden som man bara får bort genom att sticka hål på huden) Jag är så nöjd, har bokat en till behandling nästa vecka för lite uppföljning och en kemisk peeling. Nu ska jag snabba mig på lite. Apollon har en Cupmatch hemma på Rizoupoli och Mikael vilar för ligamatcherna så vi ska åka dit tillsammans, lyx!

The facial I had today was AMAZING! I’ve never had such a thorough cleansing before. The therapeut also removed my milies (minimal white bumps just underneath you skins top layer, that only can be removed by poking the skin with a needle) I’m so happy, I’ve even booked a follow up and a chemical peeling for next week. Now I better hurry. Apollon has a homegame in the cup and Mikael is resting for the league so we get to go together, luxury!

(The salons name is Azalea SPA and it’s situated in Central Glyfada)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats