Ida-Marie Isaksson

Gameday!

Photo-2014-02-08-17-44-01

Photo-2014-02-08-18-18-25

Photo-2014-02-08-19-06-31

Photo-2014-02-08-19-43-54

Lite sent bloggande för mig, jag spenderade förmiddagen med att bara vila bort min förkylning för att sedan bege mig mot Rizopouli för hemmamatch. En match som Apollon vann med 2-0 och M spelade hela matchen, riktigt vass var han om ni frågar mig! Medan jag väntade på att han skulle bli klar blev jag inbjuden att sitta med några supporters och det var så himla trevligt, återigen helt förundrad över hur trevliga och gästvänliga alla är! Min stolsgranne bjöd mig på snacks under matchen och jag fick en massa info om vad jag skulle besöka i Aten osv. M fick morgondagen ledig så imorgon åker vi till Akropolis för lite kultur. Längtar!
Hoppas ni haft en grym lördag!

Late blogging for me. Spent the day nursering my cold and then went to the homegame at Rizopouli. Apollon won 2-0 and my man played the whole game, he was awsome (according to me). While wating for him a couple of fans invited me to sit with them. I am stunned by the hospitality of these people, the Apollon fans are one big family. During the game one man gave me snacks and good tips what to see in Athens. Mikael got tomorrow of so we’re going to se Acropolis and the Acropolis musem, can’t wait! Hope you all had an amazing saturday!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats