Ida-Marie Isaksson

Acropolis picture bomb.

DSC_0015-3

DSC_0016-2

DSC_0020

DSC_0024

DSC_0033

DSC_0050

DSC_0066

DSC_0131

DSC_0133

DSC_0145

DSC_0151

DSC_0158-2

DSC_0161-2

DSC_0184-2

DSC_0188

DSC_0195

VILKEN DAG! För det första var det helt fantastiskt väder, riktigt vårigt. Jag tog närmare 200 bilder, och här är en hel hög. Vi (Jag, Mikael och Tom) tog bilen in till centrum och började med att strosa runt i Akropolismuseet. Efter det tog vi en härlig lunch i det mysiga området nedanför Akropolis. Bara det är väl värt ett besök. Vi åt på ett ställe som heter God’s Restaurant och det var vår bästa middag hittills. Det smakade verkligen grekiskt! Mätta och belåtna gick vi upp för berget för att se på Parthenon och utsikten. Det sistnämna var helt klart det mest hänförande. Akropolis ligger i mitten av Athen och häruppe ser man verkligen hela den gigantiska staden. Nu är vi helt slut efter dagens upplevelser och soffan är det enda tänkbara.

What a day! An amazing sunny day first of all. I took 200 pics, here is a bunch of them. We took the car to central Athens and started at the Acropolis Museum. After that we had lunch in the loveley area beneath Acropolis. The restaurant ”God’s Restaruant” was really good, the best greek-food so far. The we walked up the mountain to see Parthenon and the amazing view over Athens. Acropolis is situated in the middle of Athens and the view is really breathtaking. What a huge city! Well worth the hike. Now we are soooo tired, will be laying on the couch for the rest of the night!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Alltså, jag ser att alla andra har kommenterat omgivningar, kvalitet på kamera etc. Men för en gångs skull tänker jag utnyttja anonymiteten och säga: Tom – vilken 10-poängare! Tummen upp för fina omgivningar OCH fint motiv 😀

stats