Ida-Marie Isaksson

Hair: Before&After.

Senast överförda56Photo-2014-02-07-16-54-31

Nöjd tjej efter dagens frisörbesök! Hann med en manikyr och pedikyr under tiden också, inte illa. Det är bra service här i Grekland. Tack snälla Rita och Olga på Gino i Voula! Vilka proffs, Rita har jobbat med extensions i över 20 år. Jag hade med mig hår från Sverige (eurosocap.se) och satte in ca 150 slingor av 1001 & 1004. 1004 är ny för mig men den är mycket kallare än de andra så den kommer jag att köra med från och med nu. Fick med mig ett serum hem också som tydligen ska hjälpa håret att bli lite tjockare från rötterna. Mer om det senare. Hoppas det kan få min lilla lugg att växa sig lite längre!

Satisfied Girl after todays visit at the hairdresser. Thank you Rita & Olga at Gino in Voula, you’re such pro’s! Rita’s been in the extension business for over 20 years. I brought hair with me from Sweden (eurosocap.se) since I’ve got very fine hair. Also found a serum that’s suppose to help the hair grow fuller, let’s hope it can make my little bangs grow longer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats