Ida-Marie Isaksson

add some leopard print.

DSC_0516

DSC_0630

DSC_0535

DSC_0527

DSC_0520

DSC_0513

Blouse Stradivarius // Leatherpants Sheinside.com // Shoes Nelly.com // Bag D&G // Hat Lindex
Bracelet Marc By Marc Jacobs // Watch Michael Kors // Necklace H&M

En av mina absouta favoritkombos är svart/vitt och leopardprint. Så enkelt och chic’t. Önskar jag hade en kedja till denna Dolce & Gabbanaväska så att man kunde ha den som en axelväska. Kanske nått man kan köpa nånstans?

Ligger nedbäddad i soffan nu efter att ha petat i mig lite pizza. Räknar minuterna tills my baby kommer hem igen! Och det lär dröja! Imorgon ska det bli fint väder så då hoppas jag att jag är frisk och kry. Massor att göra innan det blir helg!

One of my absolute fav combos: Black/White and leopard print. So simple yet chic. Wish I had a golden chain to this D&G clutch so that it could turn it to a shoulderbag. Where can I find that?  Right now I’m all crawled up in the sofa, counting seconds for my baby to get home! I’ll be counting a while longer cause he wont be home til late. Tomorrow I’m planning on being free from my cold, lot’s to do before the weekend starts!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annie

    Hej
    Jag skulle bli jätteglad om du vill svara på min fråga här nedan, har hittat massor av fint på sheinside.com men vågar inte beställa pga att jag inte vet hur storlekarna är. Är de stora eller små i storlekarna?

  2. Annie

    Du har sån himla snygg stil, en stil i min smak! Jag har sett att du handlar en del på sheinside, har hittat massor där som jag vill skicka efter men vet inte vilken storlek man ska välja. Jag är i vanliga fall en 36-38, 36 upptill och 38 nertill. Vilken storlek är du? Vilken storlek beställer du därifrån?
    Tack för en kanonbra blogg! Är en aning avundsjuk på ditt liv i Grekland, ser fantastiskt ut 🙂

  3. Maria

    Måste bara säga att du har en sjukt fin stil. Jag har övervägt att köpa de skorna ett tag nu, så nu när jag ser hur snygga du gör dem, måste jag ha dem. Så tänkte höra om de är små eller stora i storleken!? Om man pendlar mellan 39-40 borde man ta den större eller mindre tycker du?
    ha det så bra 🙂

  4. Elisabeth

    Så fin klädstil!!
    Hur går allt med träningen för dig i Grekland?
    (verkligen INTE för att du var stor förut) men hur tränar du dina ben, de ser såååå slanka och snygga ut!!!
    ha det bäst 🙂

stats