Ida-Marie Isaksson

farmers market.

DSC_0001-2

DSC_0003

DSC_0006

Photo-2014-01-23-15-00-34

DSC_0012-2

DSC_0010

En gång i veckan är det farmers market i Voula som ligger bara 2-3 minuters promenad från oss. Jag gick dit och kollade läget och tog några foton och sedan när Mikael kom hem från träningen gick vi dit och köpte en massa frukt och grönsaker. Vi provsmakade också honung och köpte med oss en stor burk flytande honungsguld hem. Jag är inget fan av honung med detta liknade inte något jag smakat tidigare, och då är jag ändå uppväxt med biodlare till grannar. Mer närodlat och ekologiskt än såhär blir det inte! Här kommer jag att bli en stammis.

Every week there’s a farmers market in Voula, just across the street from us. I went and checked it out taking some photos the other day and when Mikael came home from training we went again and bought loads of fruit and vegetables. We also tried different sorts of honey and got a big bottle of liquid golden honey. It tastes like nothing I’ve ever tasted before, soooo good! And I’m normally no fan of honey though i grew up next to a bee-farmer. It doesnt get any more organic than this, I’ll be back every week!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. www.carolinwestlund.se

    Aah, inlägget får mina tankar att vandra tillbaka till Indien. Frukt och grönt m.m direkt från marknaden varje dag…. Saknaden är stor, speciellt här i ett kallt och mörkt Sverige! Turligt nog är jag där igen om några månader.
    Kram

stats