Ida-Marie Isaksson

Studentklänning.

Senast överförda54 2014-02-01

Iår är det 10 år sedan jag tar studenten. Harrejeees vad tiden flyger iväg! En läsare bad mig tipsa om studentklänningar så här har jag slängt ihop några favoriter. Sött och stilrent i en salig blandning. Jag tycker man ska tänka tidlöst och classy när det gäller studenten. Är man en färgglad person ska man såklart ha färgglatt! Själv hade jag en cremefärgad kritstreckrandig kostym och spetsiga låga vita pumps på min student!

Du hittar alla klänningar här


Ten years since I graduated. Time flies! A reader asked me for advice on graduationdresses and here they are. Sweet and clean in a good mix. I think you should consider timeless classy cuts for this occation. If youre a colorful person, don’t hesitate to wear color!
My graduation outfit 10 yrs ago consisted in a Creme/White pinstriped suit and pointy white low pumps!

Here you can find all the dresses

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Nu har jag letat som en tok efter klänningen i rad 2 längst till höger…. Den var faktiastiskt fin, kan du lägga in en länk till just den klänningen för jag hittar den inte alls 🙂
    Tack på förhand!
    Elin

stats