Ida-Marie Isaksson

coffee my friend.

God morgon!

Trött tjej imorse kan jag lova. Omöjligt att öppna ögonen och än mer omöjligt att lyfta det varma gosiga täcket. Hade nog kunnat sova ett par timmar till. Men jag har work to do och rehab att sköta så det var bara att rycka upp sig. (stavas KAFFE!!) En fika med tjejerna blir det nog senare också. Det är dock riktigt tråkigt regnrusk här idag men jag hoppas det lättar. Nu ska jag äta min underbara frulle, det första jag tänker på när jag vaknar typ!

Kalimera! So tired this morning! Impossible to get my eyes open and more impossible to leave the warm cozy bed. Guess I could have slept at least a few hours more. But I’ve got work and shoulder rehab to do, so no excuses (COFFEEE!!!!!) Today I’ll hopefully meet up with the girls for a coffee but the rain is pouring right now so well see. Now I’m gonna eat my delish brekkie, the first thing I think of when I wake up hah!

Hope you all have a great day, make it awesome!

DSC_0214-3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats