Ida-Marie Isaksson

mix and go pink.

 	 	 	 	 	 
God morgon! Gårdagen slutade i biosalongen med några guys ur laget. Vi såg wolf of Wall Street och den var riktigt bra. Satt och skrattade hela filmen, så dryg att det var roligt! Efter 1,5 timme höll jag på att kissa på mig och då hade bara halva filmen gått. Så ingen blev gladare än jag när lysena tändes och det var 10 min paus. Haha, perfekt! Tycker inte om att biofilmerna är sådär långa, det tar udden av det mysiga med att gå på bio, eller hur? Idag har vi en lite oväntad ledig dag. Vi ska hämta vår nya bil och kanske ta en sväng inne i Athen. Var sugen på Akropolis men det är lite för kallt och ostadigt väder. Så det får vänta lite till. Jag hoppas också att min Mix and Go som jag har beställt från Sverige kommer hit idag. Saknar den som attan, grym liten manick! Råvarorona här är underbara och jag längtar efter att få göra nyttiga smoothies! Jag beställde en rosa/vit denna gång, den passar bra in i vår ljusa våning tror jag!

Min favoritsmoothie
1 äpple/apple
1 apelsin/orange
1 morot/carrot
hallon/raspberries
bladspenat/spinache
water

Good morning! Yesterday we ended up in the movie theater with some guys from the team. We saw the Wolf of Wall Street and it was really good. Sat and laughed throughout the film! After 1.5 hours I was about to pee my pants and only half the movie had passed. So no one was happier than me when the lights came on and it was 10 min break. Haha, perfect!  I do not like movies that long, it takes the edge off  the cozy aspect of going to the movies, right? Today we have a day off. We’ll get our new car and maybe take a look inside Athens. Was thinking of going to Acropolis but it’s a little too cold and unstable weather. So we’ll save that beutiful venue for another day. I also hope that my Mix & Go that I have ordered comes here today. Missing it, smort little thing! The fruit and veggies here are wonderful and I am dying to make healthy smoothies!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Så roligt att det går att kommentera, testade häromdagen men gick inte.. Tack för tipset på denna var & hämtade ut den igår. Så liten & söt men inte hunnit testa den än. Hört av några att pga den är så liten så är den inte så bra på att mixa frukterna bra men de hoppas ja på 🙂

stats