Ida-Marie Isaksson

biker girl.

DSC_0332

DSC_0355-2

DSC_0335

DSC_0339-2

DSC_0351

Coat Sheinside.com // Jeans Gina Tricot // Scarf Zara // Bag H&M (black here) // Sunnies Rayban

Idag har jag spenderat eftermiddagen på ett köpcentrum som heter Golden Hall. En massa fina butiker och designers, klämde på en hel del godbitar men inget tillräckligt intressant som fick följa med hem. Efter det blev det en middag i Glyfada och nu ska vi lägga oss på soffan och lyssna på en p3 dokumentär. Helt slut, god kväll på er!

Today I spent the afternoon in a mall called Golden Hall. Alot of nice boutiques and high end designers. Then we went home to Glydafa for dinner at Dorsia and now we’re home on the couch again. So tired! Have a good night!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats