Ida-Marie Isaksson

todays inspo.

Collage13
Mitt senaste tillskott i garderoben: Ett par baggypants i läderimitation. De kan matchas till det mesta, allt från sneakers till stilettos. Allt från möster till en enkel vit t-shirt. Så HETT! Och självklart kommer min outfit kommer upp senare.
Nu sitter vi på en Irlänsdsk pub med några av de andra utlänningarna i laget. Fotbollssöndag och kanske en bio senare. Trevligt!

My latest add to the wardrobe: A pair of leather baggy pants. They are so easy to match and you can use them to sneakers as well as with stilettos, print or a plain white tee. So hot! You can se my outfit here later. Now we’re sitting in an Irish pub with some of the other foreigners in the team. Soccer sunday coming up, and maybe a movie at the cinema later!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats