Ida-Marie Isaksson

idamarie.chic.se

ida_marie1bs2


Hej och välkommen till min nya blogg idamarie.chic.se!
Nu tar jag nästa steg i min bloggkarriär och blir stolt en del av Team Chic. Att jobba med och bli en del av ett modemagasin är en dröm jag haft sedan en tid tillbaka. Jag har jobbat hårt för att göra den drömmen sann och när jag fick ett mail från Chic tvekade jag inte en sekund att tacka ja! Min gamla blogg och mina vänner på behindeveryman.se finns kvar här.

Vem är jag då? Jo jag är en 28-årig tjej från Hudiksvall i Norrland. Jag är utbildad sjuksköterska och har jobbat med barn hela mitt yrkesverksamma liv. Jag älskar mode & skönhet och har en passion för foto, så det var lite så denna blogg föddes.  Här på bloggen bjuder jag på inspiration i många former, inredning, mode- & skönhet, träning, vardagsliv och tips. Sedan 1 månad tillbaka bor jag i den lilla kustförorten Glyfada i Athen, Grekland tillsammans med min sambo Mikael. Han spelar fotboll för en klubb i grekiska högstaligan och när vi fick chansen att flytta till Athen var det ingen tvekan, fyra dagar senare stod jag i Athen. Här har vi just hittat en lägenhet och vardagen går åt att hitta rutiner och att upptäcka Athen.

Hi and welcome to my new blog idamarie.chic.se!
This is the next step in my blog career, from now on I am poud to say that I am part of Team Chic. To work with and be part of a fashion magazine is a dream I have had for some time. I have worked hard to make that dream come true and when I got an email from Chic I did not hesitate a second to say yes! Here you can find my old blog and my friends at behindeveryman.se.

Who am I? Well I ’m a 28 year old girl from Hudiksvall in northern Sweden. I am a nurse and have worked with children all my working life. I love fashion and beauty and has a passion for photography, and that is how the blog was born a couple years ago. The blog provides lots of inspirational photos, fashion, beauty, fitness, everyday life and tips. 1 month ago I moved to Athens, Greece on 4 days notice. My bf plays soccer for a club in the greek top league and when we got the chance to move to Athens, there was no doubt. 4 days later I was in Greece. Now we live in the beautiful seaside suburb Glyfada. We have just found an apartment and is discovering new things every day.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats