Vi har tagit tag i veckohandlingen igen efter semestern och det är ju så skönt att ha allt hemma när man är trött och hungrig vid middagstid. Eller hur?
Här är vår matsedel för veckan:
Äggnudlar med wookade grönsaker (broccoli, paprika & chili i sesamolja & solrosolja) med cashewnötter och kyckling
Panerad torsk med potatis, citron och remouladsås
Myntadressade nudlar med pinjenötter och halloumi (recept här)
Fiskgratäng med philadephiaost och bacon (recept här)
Pasta Carbonara
Risonisallad med basilika- & vitlöksdressing (basilika, vitlök, olivolja & flingsalt) och kyckling
Vincent äter allt som vi äter men vi utelämnar chilin för att han ofta gnuggar sig i ögonen under tiden han äter, annars gillar han chili!
Måste tipsa igenom om den grymma stekpanna från De Buyer som vi köpte för ett tag sedan. Ekologisk och så himla bra! Perfekt att steka kött och halloumi i då det bli en underbar krispig yta. Finns på rea här.
Jätte kul inlägg! Mer sånt!
så gott 😀