Ida-Marie Isaksson

Live från Akademikliniken i Helsingborg!

I samarbete med Akademikliniken

Skjortor med detaljer är ju livet! Jag skulle kunna bära luftiga skjortor var dag!

Hej på er! Onsdag redan, så konstig vecka men oh så skönt! Jag har mer energi än jag har haft på länge och det känns som att det bara kommer att laddas på ännu mer med denna korta vecka.

Imorgon ska jag tillbaka till Akademikliniken i Helsingborg och köra en livesändning på instagram. Det blev så lyckat förra gången så Erika som är injektionssjuksköterska och jag bokade direkt upp ett nytt tillfälle. Denna gång ska vi prata om Botox och injektioner. Ni får fråga och vi svarar och ”visar”. Erika kommer att visa olika sätt man kan använda botox på, hur olika fillers fyller olika funktion och mera. Superspännande. 17:45 imorgon torsdag 3/5

Vi ses på min insta @idamarieisaksson , titts in och säg hej!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats